Ze zijn er weer: Sokken met een verhaal

Datum: 14 september 2018 Ze zijn er weer: Sokken met een verhaal

Alzheimer Socks 2018

Koop een paar sokken en steun het Alzheimercentrum Amsterdam en word een held op sokken

1 op de 5 mensen krijgt alzheimer of een andere vorm van dementie. Toch wordt er veel te weinig over gesproken. Door deze sokken te dragen maakt je alzheimer bespreekbaar. De winst komt volledig ten goede aan alzheimer onderzoek aan het Alzheimercentrum Amsterdam. Help alzheimer overwinnen. Dan hoeft niemand zichzelf te verliezen.

Door het grote succes van de Alzheimer Socks 2018 zijn ze nu volledig uitverkocht. Maar niet getreurd want de mooie blauwe sokken van de editie 2017 zijn nog wel leverbaar! Deze sokken zijn ontworpen door tweelingzussen en ontwerpduo Spijkers & Spijkers. De ontwerpsters gebruikten hun eigen ervaringen als eeneiige tweeling en de verwarring die zij als gelijkende zussen oproepen. > Bestel nu de sokken

Ontwerp jij de nieuwe Alzheimer Socks? 1

Alzheimer Socks 2018

Anders dan voorgaande jaren, waarbij er werd samengewerkt met Nederlandse ontwerpers, zijn de Alzheimer SOCKS van dit jaar ontworpen door alzheimerpatiënt Willem en zijn kleindochter Naomi.  Inmiddels werd meer dan een jaar geleden bij Willem alzheimer geconstateerd. Sinds die dag is alles veranderd. Iedere dag verliezen de naasten van Willem een stukje van hem.

Willem en Naomi zijn de winnaars van de ontwerpwedstrijd waarbij mensen met dementie en hun naasten gevraagd werden de nieuwe Alzheimer SOCKS te ontwerpen en hun verhaal te delen. Tijdens het ontwerpen van de sokken was Naomi verbaasd toen opa Willem koos voor vrolijke kleuren in plaats van grijze en neutrale kleuren. Voor de Alzheimer SOCKS hebben Willem en Naomi sokken ontworpen die geschikt zijn voor zowel heren en dames. Twee verschillende sokken, die de verwarring symboliseren waarmee Alzheimerpatiënten dagelijks te kampen hebben.

Alzheimer Socks 2018

Top